TERMENI ȘI CONDIȚII

Documentul Termeni și Condiții, alături de Politica de confidențialitate și Politica de utilizare cookies, reprezintă contractul dumneavoastră cu platforma www.pickatrip.ro

1. Descrierea platformei

Platforma www.pickatrip.ro (denumită în continuare „plaftorma”) este deținută de către societatea română PICKATRIP S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J36/161/2021, având CIF 43934424. Platforma pune la dispoziția clienților săi acces în baza contului la oferte avantajoase pentru sejururi turistice la unități de cazare din România și din străinătate (în curând). Un cont pe Pickatrip.ro poate fi creat de persoana al cărui angajator deține un contract cu PICKATRIP S.R.L. Mai multe detalii pot fi găsite în pagina SOLICITĂ OFERTĂ.

2. Scopul termenilor și condițiilor

Acest document reglementează condițiile de utilizare ale platforme de către vizitatori și clienți, modalitatea în care sunt vândute sejururile și condițiile de cumpărare. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între platformă și clienți, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

3. Acceptarea termenilor și condițiilor. Modificarea acestora.

Prin accesarea platformei www.pickatrip.ro orice vizitator sau client are obligația de a citi și respecta termenii și condițiile platformei. Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități: prin efectuarea unei vizite în cadrul platformei de către orice vizitator; prin crearea uni cont pe pagina transmisă de Angajator. Termenii și condițiile pot fi modificare în mod unilateral de către platformă, fiind de datoria fiecărui vizitator ori client să verifice eventualele modificări.

4. Crearea de cont și rezervarea unui sejur

Sejururile pot fi rezervare de către persoanele cu cont activ pe www.pickatrip.ro. Un cont se poate realiza în baza unui contract între o companie și Pickatrip.ro. În urma definitivării contractului între cele două părți, angajatorul (compania) transmite angajaților săi adresa paginii prin care aceștia își pot crea contul. Din momentul în care contul a fost creat, acesta este activ, iar utilizatorul poate transmite solicitări de rezervare a sejururilor.

Fiecare sejur poate fi rezervat prin formularul disponibil pe pagina unităților de cazare partenere. Din momentul transmiterii solicitării de rezervare, echipa Pickatrip o transmite către unitatea de cazare parteneră în vederea verificării disponibilității, conform specificațiilor selectate de utilizator. În termen de 24 de ore din momentul transmiterii solicitării, un membru al echipei Pickatrip va contacta utilizatorul și va transmite informațiile referitoare la sejurul rezervat.

5. Tariful sejururilor

Fiecare sejur este tarifat per zi, la o perioadă de minim trei zile. Tariful final poate varia în funcție de specificațiile alese de utilizator în cadrul formularului de rezervare.

6. Anularea unui cont. Anularea unui sejur.

Anularea unui cont. Contul Pickatrip.ro poate fi anulat în orice moment printr-o solicitare la adresa: contact@pickatrip.ro.

Anularea unui sejur. Orice sejur rezervat poate fi anulat conform termenului stabilit în pagina de detaliu a ofertei.

7. Drepturi și obligații

Vizitatorii și clienții platformei au obligațiile: de a folosi platforma cu bună credință, numai în scopul informării cu privire la produsele existente sau al cumpărării acestora; de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe platformă; de a respecta drepturile de autor ale platformei.

8. Garanții

Disponibilitatea site-ului. Deși sunt realizate demersuri pentru oferirea unui serviciu online continuu și stabil, nu este exclusă posibilitatea de apariție a unor probleme tehnice. Dacă intervine o eroare în timpul utilizării platformei, vizitatorul sau clientul este rugat să o semnaleze pe adresa de email contact@pickatrip.ro, pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp. Accesul pe site-ul platformei poate fi uneori restricționat pentru mentenanță, actualizări sau pentru adăugarea unor funcționalități noi. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

Produsele. Platforma comercializează sejururi la prețuri avantajoase în unități de cazare, conform condițiilor menționate pe pagina fiecărei oferte. Pickatrip.ro se asigură ca fiecare partener – unitate de cazare să respecte prevederile menționate în pagina ofertei.

Alte clauze

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă. Prezentul document este guvernat de legea română. Pentru orice comunicare cu platforma vă rugăm să folosiți adresa de email: contact@pickatrip.ro.