TERMENI ȘI CONDIȚII

Documentul Termeni și Condiții, alături de Politica de confidențialitate și Politica de utilizare cookies, reprezintă contractul dumneavoastră cu platforma www.pickatrip.ro

1. Descrierea platformei

Platforma www.pickatrip.ro (denumită în continuare „plaftorma”) este deținută de către societatea română PICKATRIP S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J36/161/2021, având CIF 43934424.

Platforma pune la dispoziția clienților săi acces în baza abonamentului lunar la oferte avantajoase pentru sejururi turistice la unități de cazare din România și din străinătate (în curând).

2. Scopul termenilor și condițiilor

Acest document reglementează condițiile de utilizare ale platforme de către vizitatori și clienți, modalitatea în care sunt vândute produsele și condițiile de cumpărare. Prezentul document are valoarea unui contract la distanță încheiat între platformă și clienți, producând efecte juridice de la data acceptării sale de către clienți.

3. Acceptarea termenilor și condițiilor. Modificarea acestora.

Prin accesarea platformei www.pickatrip.ro orice vizitator sau client are obligația de a citi și respecta termenii și condițiile platformei. Prezentul document se consideră înțeles și acceptat fără rezerve în următoarele situații și modalități: prin efectuarea unei vizite în cadrul platformei de către orice vizitator; prin bifarea rubricii „Sunt de acord cu termenii și condițiile platformei” în momentul plasării unei comenzi. Termenii și condițiile pot fi modificare în mod unilateral de către platformă, fiind de datoria fiecărui vizitator ori client să verifice eventualele modificări.

4. Plasarea unei comenzi

Prin intermediul platformei pot fi achiziționate produse așa cum apar acestea în pagina www.pickatrip.ro. Orice persoană poate plasa o comandă de rezervare a unui sejur la o unitate de cazare după ce confirmă abonarea la serviciile platformei. Prețul unui abonament este de 19 lei/lună, cu până la 30 de zile gratuite în funcție de data la care s-a creat contul. În prima zi a lunii următoare cardul va fi debitat cu 19 lei, costul unui abonament lunar. Abonamentul va putea fi anulat oricând, însă accesul la rezervarea sejururilor se poate realiza doar cu un abonament activ. Plasarea unei comenzi/rezervări se realizează adăugând oferta/ofertele în coș, urmând apoi finalizarea acesteia. Clientul este înștiințat pe tot durata întregului proces de valoarea totală a coșului de cumpărături. Comanda este considerată fermă numai după primirea confirmării scrise din partea platformei.

5. Prețul produselor

Prețurile prezentate sunt finale, includ costul de procesare și nu conțin TVA, întrucât societatea nu este plătitoare de TVA. Prețul produselor este afișat în pagina www.pickatrip.ro/sejururi-in-romania. Prețul poate fi modificat în mod uniliateral, clientul având obligația de a consulta pagina produselor pentru aflarea acestuia. În același timp, prețul pentru produsele comandate va fi afișat și în procedura de comandă. Prețul produselor comandate se achită în momentul plasării comenzii, cu cardul, prin intermediul procesatorilor de plăți Paylike.ro & NETOPIA Payments.

6. Anularea unui abonament. Anularea unui sejur.

Anularea unui abonament. Abonamentul Pickatrip.ro poate fi anulat în orice moment din secțiunea „Contul meu” și este gratuită.

Anularea unui sejur. Orice sejur rezervat poate fi anulat în termen de 7 zile de la confirmarea plății acestuia. Anularea acestuia se poate realiza printr-o solicitare transmisă pe contact@pickatrip.ro.

7. Drepturi și obligații

Vizitatorii și clienții platformei au obligațiile: de a folosi platforma cu bună credință, numai în scopul informării cu privire la produsele existente sau al cumpărării acestora; de a respecta legislația în vigoare pe toată perioada în care se află pe platformă; de a respecta drepturile de autor ale platformei.

8. Garanții

Disponibilitatea site-ului. Deși sunt realizate demersuri pentru oferirea unui serviciu online continuu și stabil, nu este exclusă posibilitatea de apariție a unor probleme tehnice. Dacă intervine o eroare în timpul utilizării platformei, vizitatorul sau clientul este rugat să o semnaleze pe adresa de email contact@pickatrip.ro, pentru remedierea acesteia în cel mai scurt timp. Accesul pe site-ul platformei poate fi uneori restricționat pentru mentenanță, actualizări sau pentru adăugarea unor funcționalități noi. În cazul în care site-ul nu este disponibil, termenii de livrare sau anulare a produselor rămân aplicabile.

Produsele. Platforma comercializează sejururi la prețuri avantajoase în unități de cazare, conform condițiilor menționate pe pagina fiecărei oferte. Pickatrip.ro se asigură ca fiecare partener – unitate de cazare să respecte prevederile menționate în pagina ofertei.

Alte clauze

Orice litigii derivând din prezentul document se vor soluționa pe cale amiabilă. Prezentul document este guvernat de legea română. Pentru orice comunicare cu platforma vă rugăm să folosiți adresa de email: contact@pickatrip.ro.