SEJURURI ÎN ROMÂNIA

Tarife considerabil reduse și numeroase extra-beneficii în baza contului Pickatrip.ro

Cele mai mari reduceri

CASA DE SUB MUNTE

Ucea (Munții Făgăraș)

-50% reducere

economisești până la 600€

CASA MUNTELUI

Fundata (Brașov)

-33% reducere

economisești până la 72€

CONACUL OLARILOR

Baia de fier (Gorj)

-33% reducere

economisești până la 510€

Cele mai noi locații

Panoramic Colibița

Lacul Colibița, Bistrița-Năsăud

Satul Banului

Măgureni, Prahova

Colții Ghimbavului

Dragoslavele, Argeș

# RegiuneaSăptămânii

Toate locațiile partenere din această regiune beneficiază în săptămâna 17-23 Ianuarie 2022 de 15% reducere suplimentară.

HAITA LAND COTTAGE

Gura Haitii (Suceava)

-20% reducere

plus 15% reducere suplimentară

MANDACHI HOTEL & SPA

Suceava

-20% reducere

plus 15% reducere suplimentară

HOTEL FLOARE DE COLȚ

Gura Haitii (Suceava)

-25% reducere

plus 15% reducere suplimentară

LOGIN

Pentru a putea vedea detaliile fiecărei oferte și pentru a rezerva sejurul dorit este necesar să intri în contul tău.

Nu ai încă un astfel de cont? Atunci povestește-le despre noi și propune-le factorilor de decizie din companie să ne contacteze.

Cele mai atractive extrabeneficii

PENSIUNEA ARISTOCRATIS

Reducere de 20% la restaurant

VEȘEUD11

Tur ghidat în sat & cină din partea casei

PENSIUNEA ROSE HIP HILL

Coș cadou cu produse bio din ferma locației

Vezi lista completă de oferte turistice disponibile exclusiv pe Pickatrip.ro

și de care poți profita în baza contului nominal oferit de angajatorul tău ca beneficiu extra-salarial

Rezervă sejurul dorit în doar câțiva pași

Intri în contul tau

Ai acces la oferte doar în baza contului oferit de angajator.

Alegi sejurul dorit

Și ne trimiți o solicitare de rezervare de pe pagina unității de cazare.

În termen de 24-48h

Confirmăm disponibilitatea cu unitatea de cazare și revenim către tine cu toate detaliile.

Întrebări și răspunsuri

DA. Tarifele prezentate în tabel sunt per tipul de cameră dorit, includ toate taxele și îți garantăm că nu există alte costuri ascunse.

Contactăm de îndată locația parteneră, după care revenim către tine, în cel mult 24h în zilele săptămânii și 48h în weekend, cu un răspuns în privința disponibilității. Dacă perioada se confirmă, se parcurg pașii următori. Dacă nu există disponibilitate, atunci îți vom oferi câteva alternative.

În eventualitatea în care se confirmă disponibilitatea pentru perioada dorită în locația aleasă, vei primi pe email proforma pentru serviciile de cazare. Aceasta trebuie achitată integral în avans prin transfer bancar sau online cu cardul în termen maxim de 72h. Apoi, rezervarea intră sub politica de anulare, amânare și rambursare care diferă de la o locație la alta, dar care e prezentată detaliat în fiecare ofertă turistică activă pe platforma noastră.

Foarte simplu. Dacă al tău cont nominal a fost creditat cu o anumită sumă de bani pe care vrei să o folosești, valoarea proformei tale va fi mai mică la prima rezervare. De exemplu, dacă angajatorul tău ți-a creditat contul nominal cu 100 EUR și vrei să rezervi un sejur al cărui total este 150 EUR, tu vei avea de achitat doar 50 EUR, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă. De asemenea, dacă optezi pentru un sejur al cărui total este 75 EUR, în contul tău vor rămâne cei 25 EUR pe care îi vei putea folosi la următoarea rezervare.

DA. Dar în această situație, după confirmarea disponibilității și a preblocării numărului și tipului dorit de camere, va trebui să ne trimiți și dovada că deții astfel de tichete/vouchere/carduri. După ce le validăm de principiu cu locația parteneră, vei primi o factură de diferență din partea noastră. De exemplu, dacă vrei să rezervi un sejur al cărui total este 300 EUR și beneficiezi de tichete de vacanță în valoare de 200 EUR, diferența de 100 EUR o vei achita în baza proformei pe care ți-o vom trimite. În final, tichetele/voucherele/cardurile vor fi înmânate în format fizic în recepția locației partenere.

Absolut. În factura fiscală pe care o emitem și ți-o trimitem după confirmarea plății sunt specificate toate detaliile ofertei turistice, inclusiv extra-beneficiile oferite de locația parteneră. Echipa Pickatrip.ro se asigură de fiecare dată că unitatea de cazare respectă toți termenii contractuali agreați împreună. De altfel, alegem cu atenție fiecare locație, astfel încât șansele unor situații neplăcute să fie infime.

Sistemul nostru de rezervări este configurat automat pe solicitări de cel puțin 3 nopți și de cel mult 6 nopți, dar dacă îți dorești o ședere de cel puțin o săptămână într-una din locațiile noastre partenere, putem negocia pentru tine cel mai bun tarif posibil. La fel și-n eventualitatea în care îți dorești să organizezi un eveniment în scop personal sau pentru compania pe care o reprezinți. Trebuie doar să ne scrii pe contact@pickatrip.ro.