DESPRE PICKATRIP.RO

Suntem prima platformă românească exclusiv B2B (dedicată firmelor și companiilor contractate) de sejururi și vacanțe la tarife considerabil reduse, chiar și cu 30-40% mai mici decât în alte sisteme și platforme de rezervări. Pe lângă tarifele preferențiale la cazare, angajații companiilor cu cont activ au parte și de numeroase extra-beneficii: reduceri suplimentare la restaurante, cafenele și zona SPA, produse și activități gratuite din partea gazdelor și multe alte surprize.

LOCAȚII PARTENERE

Ne dorim să livrăm angajaților tăi experiențe unice și personalizate, având la bază servicii de calitate. Printre locațiile noastre partenere se află doar locații atent selectate din țară și, în curând, și din afara țării. Vorbim atât de locații de nișă, precum case tradiționale și conace istorice, cât și de pensiuni moderne și hoteluri la cele mai înalte standarde.

SEJURURI & VACANȚE

Când am conceput ofertele noastre turistice, am introdus o ședere minimă de 3 nopți în locațiile partenere fiindcă ne dorim ca angajații tăi să se bucure cu adevărat de toate aceste locuri. Prin asta, ne-am însușit misiunea de a rezolva o mai veche problemă a turismului românesc: media de înnoptare de doar 2,3 în cazul turiștilor români și 2 în cazul turiștilor străini (inclusiv a expaților). În plus, ne propunem să încurajăm toți turiștii să călătorească în cursul săptămânii și în perioadele mai puțin solicitate ale anului.

TARIFE

Tuturor angajaților și colaboratorilor tăi (în cazul firmelor locale) sau poate doar la o parte dintre ei (în situația companiilor naționale) le poți oferi conturi nominale cu acces nelimitat pe Pickatrip.ro. Tariful per cont este de doar 1,9€/lună, deci investiția totală variază în funcție de volumul bugetat de conturi. Mecanismul tehnic implementat respectă politicile GDPR, îți permite controlul costului și îți garantează eficiența investiției.

TERMENII & CONDIȚIILE PLATFORMEI

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

POLITICĂ DE UTILIZARE COOKIES