DESPRE PICKATRIP.RO

Pickatrip.ro este o platformă online pe care te poți abona pentru a profita de cele mai tari oferte de călătorie în cele mai apreciate locații și destinații turistice din România. Cu alte cuvinte, creăm pentru tine experiențe unice și personalizate, având la bază servicii de calitate, tarife preferențiale și extra beneficii.

Toate ofertele noastre sunt valabile pentru perioade prestabilite alături de partenerii noștri și sunt disponibile într-un stoc limitat. Din contul tău, îți poți rezerva oricâte sejururi îți dorești.

MISIUNEA NOASTRĂ

Am fondat Pickatrip.ro din ambiția noastră de a ajuta industria HoReCa să se redreseze mai repede după impactul generat de noul coronavirus. De asemenea, ne dorim să încurajăm turiștii români să călătorească din nou, în locații sigure și la tarife avantajoase.

  • Media de înnoptare în unitățile de cazare din România este 2,3 în cazul turiștilor români și 2 în cazul turiștilor străini. Ne propunem să creștem acest indicator, oferindu-le abonaților noștri sejururi de cel puțin trei nopți în unitățile partenere.
  • Turismul de weekend a devenit deja o obișnuință pentru mulți dintre români. Ne propunem să-i îndrumăm pe abonații noștri să aloce măcar o zi în plus de relaxare pentru escapadele de weekend. Dar să călătorească și-n cursul săptămânii.
  • Turismul sezonier este o altă problemă cu care se confruntă industria HoReCa. Ne propunem să încurajăm românii să călătorească din ianuarie până în decembrie, chiar și-n destinații axate pe un număr limitat de luni (ex: Delta Dunării, litoralul românesc).
  • Gradul mediu de ocupare din România a fost în 2019 de 34,2% (conform ZF). Neoficial acesta este estimat la 40%. Ne propunem să valorificăm potențialul existent și să ridicăm și acest indicator. Considerăm că turismul românesc merită mai mult.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Primul pas este să-ți faci un cont pe platforma noastră. După ce acesta a fost validat, vei putea începe să-ți rezervi sejururile în România și vacanțele în străinătate la tarife exclusive. În pagina de detaliu a ofertei vei putea consulta în timp real stocul disponibil și valabilitatea ofertei. Plus toate celelalte detalii care te interesează: tarife, servicii și beneficii incluse etc.

În primul rând, ai acces la o serie de tarife exclusive în locații și destinații apreciate. Mizăm doar pe servicii și produse turistice de calitate. Pe lângă reducerea tarifului de cazare, negociem pentru tine și numeroase beneficii și servicii concrete. Mai mult decât atât, dacă te abonezi până pe 31 iulie (ora 23:59), intri automat în tombola prin care poți câștiga un sejur de trei nopți la Casa Filip din Sarichioi (Delta Dunării) în perioada 2-5 septembrie 2021. Extragerea va avea loc pe 1 august, iar pachetul include: cazarea pentru cel mult patru persoane în apartamentul din casa nouă, suplimentul de demipensiune și o plimbare cu lotca lipovenească pe Lacul Razim. De asemenea, vom continua cu premii lunare și alte surprize din septembrie încolo.

Poți testa gratuit Pickatrip.ro, până la 30 de zile, perioadă în care te bucuri de toate ofertele disponibile pe platforma noastră. După această perioadă de free-trial, dacă îți dorești să rămâi abonat, cardul tău va fi debitat cu 19 lei pe data de 1 în fiecare lună (plată automatizată). Vestea bună e că poți anula abonamentul oricând direct din contul tău și fără absolut niciun cost suplimentar. Recunoaștem că ne-ar plăcea să te avem cât mai mult alături, încasările din abonamente fiind reinvestite în dezvoltarea experienței tale pe această platformă.

După ce expiră perioada de free-trial, care variază între 1 și 30 de zile (în funcție de data la care ți-ai creat contul), cardul tău va fi debitat pe data de 1 a lunii următoare cu 19 lei, costul unui abonament achitat în avans pentru luna respectivă. Procedura se va repeta automat la începutul fiecărei luni. În cazul în care sistemul automatizat de plată Paylike întâmpină probleme în procesarea tranzacției, aceasta este repetată de 4 ori, la următoarele intervale: 12, 24, 48 și 72 de ore. Dacă plata tot nu se poate efectua, vei primi un link pe e-mail prin care să reiei procedura.

În secțiunea CONTUL MEU – ABONAMENT – DETALII poți vedea în permanență statusul abonamentului tău Pickatrip.ro și să modifici datele cardului introdus în momentul în care ai creat contul.

Sejurul poate fi achitat online, cu cardul, direct pe platforma noastră. De menționat aici este faptul că nu acceptăm vouchere de vacanță. După procesarea plății, vei primi un email de confirmare (te rugăm să verifici și-n spam/junk). Aceeași notificare o vom primi atât noi, cât și partenerii noștri. Iar dacă intervine ceva în programul tău și îți dorești să anulezi sejurul, îți oferim un termen cât mai larg de anulare și rambursare completă. Și aceste condiții le negociem cu fiecare partener în parte, iar pentru a anula/amâna sejurul te rugăm să ne scrii pe contact@pickatrip.ro.

Să ne fii alături o poți face prin numeroase mijloace. În primul rând, devenind abonat Pickatrip.ro, un startup 100% românesc. Încasările din abonamente vor fi în mare parte reinvestite pentru a îmbunătăți experiența ta. Ne dorim să-ți punem la dispoziție o platformă rapidă, intuitivă și performantă. De asemenea, ne poți sprijini printr-un like la pagina noastră de Facebook și printr-un follow pe profilul nostru de Instagram. Nu în ultimul rând, o faptă foarte bună ne vei face recomandându-ne și prietenilor tăi.

TERMENII & CONDIȚIILE PLATFORMEI

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

POLITICĂ DE UTILIZARE COOKIES