CONCURS

Abonează-te până pe 31 iulie 2021 și poți câștiga un sejur la Casa Filip din Sarichioi (Delta Dunării). Câștigătorul concursului va fi ales prin tragere la sorți din lista persoanelor cu abonament activ Pickatrip.ro la data de 31 Iulie 2021.

Casa Filip din Sarichioi

Casa Filip din Sarichioi este o gospodărie lipovenească, ridicată în urmă cu fix un secol, în vatra satului Sarichioi și la doar câțiva pași de malul Lacului Razim. 

După un amplu proces de restaurare și recondiționare, vechea proprietate a fost reconverită în casă tradițională de oaspeți cu circuit închis. 

Locul a devenit în scurt timp un motiv de mândrie pentru comunitatea locală, un reper de arhitectură tradițională și o poveste de succes pe harta turismului românesc.

Află mai multe detalii AICI.

Servicii incluse:

Perioada_de_calatorie

Perioada de călătorie

Trei nopți de cazare în perioada 2-5 Septembrie 2021 (joi-duminică).

Icon_Tip_camera

Tipul de cameră

Apartamentul din casa nouă care dispune de dormitoare matrimoniale la mansardă, separate de un hol și o baie comună. La parter se află și un living. Capacitate maximă de cazare este de 4 persoane.

Servicii_incluse

Demipensiune

Micul dejun bogat și variat, cină cu specific pescăresc + apă plată și minerală, cafea, ceaiuri și fructe pe toată perioada șederii.

Icon_exclusiv

Extra beneficii

O plimbare cu lotca lipovenească purtată de velă pe Lacul Razim oferită de Alex și Cosmin, fondatorii clubului local de navigație Kompass.

Abonează-te și înscrie-te automat la concurs!